Onze missie

Wij geloven in de kracht van preventie en willen hiermee curatieve behandelingen zoveel mogelijk voorkomen.

We gaan voor de perfecte lach!

Fereshteh Karimi

Fereshteh Karimi

Mondhygiënist
BIG-nummer: 49931965379

Mijn naam is Fereshteh en ik ben in 2013 als mondhygiënist afgestudeerd aan de Hanzehogeschool te Groningen. Tijdens de opleiding werd mijn interesse gewekt voor parodontologie, implantologie en het behandelen van angstige patiënten. Na mijn afstuderen heb ik in diverse praktijken gewerkt en is mijn passie hiervoor alleen maar gegroeid. Ik heb oog voor het geven van persoonlijke aandacht en de juiste uitleg waardoor patiënten zich meer ontspannen en minder snel angstig voelen.

Narges Karimi

Narges Karimi

Mondhygiënist
BIG-nummer: 19931238179

Ik ben Narges en ben in 2015 als mondhygiënist afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen. Ik heb voor dit vakgebied gekozen omdat ik graag in contact met mensen wil zijn. Ik vind het belangrijk om de mensen de gepaste mondzorg te geven die ze verdienen. Het geeft mij voldoening om ervoor te zorgen dat mensen met een frisse, gezonde en stralende gebit oud worden. De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in de ouderenzorg en weet daarom goed welke speerpunten belangrijk zijn.

Wij zijn aangesloten bij de beroepsorganisaties

Wij zijn lid van NVM (Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten), het KRM (Kwaliteitsregister Mondhygiënisten) en NVGd (Nederlandse Vereniging voor Gerodontologie). Door regelmatig cursussen te volgen houden wij onze kennis op peil en kunnen wij onze patiënten kwalitatief hoogwaardige zorg aanbieden.

Uiteraard zijn wij ook BIG-geregistreerd. Dit betekent dat wij de opleiding tot mondhygiënist hebben afgerond en dat wij bekwaam zijn in het uitvoeren van voorbehouden handelingen.