Mondzorg Preventa

Van harte welkom bij Mondzorgpraktijk Preventa. Deze praktijk staat voor kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke benadering. We geloven in de kracht van preventie en willen hiermee curatieve behandelingen zoveel mogelijk voorkomen.

chiefessays.net

Fereshteh Karimi

Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Hanzehoge school Groningen, waarna ik met veel plezier en liefde mijn vak heb uitgevoerd. Mijn interesse liggen op het gebied van parodontologie, implantologie en behandelen van angstige patiënten.

Narges Karimi

Door de passie van mijn zus ben ik ook gefascineerd in de richting van de mondzorg. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de Hanze hogeschool Groningen. Ik heb voor dit vakgebied gekozen omdat ik graag in contact wil zijn met mensen en ze de zorg wil geven die ze verdienen. Het geeft me voldoening om te zorgen dat mensen met een fris, gezond en stralend gebit oud kunnen worden.

we geloven in de kracht van preventie.

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij verschillende algemene tandarts- en mondhygiënistenpraktijken zijn we als twee trotse zussen gestart met onze eigen praktijk. Mondzorg Preventa maakt deel uit van een groep vrijgevestigde mondhygiënisten en tandarts aan Veldmaarschalk Montgomeryweg 23A te Soesterberg.

Naast de standaard taken van een mondhygiënist hechten wij ook veel waarde aan het verzorgen van het melkgebit en willen wij samen met de kinderen en hun ouders/verzorgers een positieve bijdrage leveren aan een goede mondhygiëne waar kinderen nu en in de toekomst profijt van zullen hebben.

Met onze kennis en ervaring hebben we veel patiënten van hun angst voor tandheelkundige behandelingen kunnen helpen. Vindt essay writer u een bezoek aan een tandarts of mondhygiëniste spannend en stelt u een bezoek te lang uit, dan kan dit gevolgen hebben voor uw mondgezondheid. Wij kunnen u met veel aandacht en toewijding helpen om uw angst te overwinnen.

Veldmaarschalk Montgomeryweg 23 A, 3769 BG Soesterberg

Bel +31 6 45663802

U kunt ons op kantorenuren bereiken van Ma – Vrij van 9:00 – 17:00