Mondzorg Preventa

Van harte welkom bij Mondzorgpraktijk Preventa. Deze praktijk staat voor kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke benadering. We geloven in de kracht van preventie en willen hiermee curatieve behandelingen zoveel mogelijk voorkomen. Preventa maakt deel uit van een groep vrijgevestigde mondhygiënisten en tandarts aan Montgomeryweg 23A te Soesterberg. Met onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij u graag van dienst!

Fereshteh Karimi

AGB code: 87100574

Ik ben in 2013 als mondzorgkundige afgestudeerd aan de Hanzehogeschool te Groningen. Tijdens de opleiding werd mijn interesse al gewekt voor parodontologie, implantologie en het behandelen van angstige patiënten. Na afstuderen heb ik in diverse praktijken gewerkt en is mijn passie hiervoor alleen maar gegroeid. Ik heb gemerkt dat het geven van persoonlijke aandacht en de juiste uitleg ervoor zorgt dat patiënten zich meer ontspannen en daardoor minder snel angstig voelen.

Narges Karimi

AGB code: 87100413

Ik ben in 2015 als mondzorgkundige afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen. Ik heb voor dit vakgebied gekozen omdat ik graag in contact wil zijn met mensen en ze de juiste mondzorg wil geven die ze verdienen. Het geeft me voldoening om te zorgen dat mensen met een fris, gezond en stralend gebit oud kunnen worden.

“we gaan voor jouw lach”

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in verschillende algemene tandarts- en mondhygiënistenpraktijken zijn we als twee trotse zussen gestart met onze eigen praktijk. Bij iedere patiënt groeit onze belangstelling en leren we weer meer. We zijn lid van NVM (Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten) en KRM (Kwaliteitsregister Mondhygiënisten). Door regelmatig cursussen te volgen houden we onze kennis op peil en kunnen we onze patiënten hoge kwalitatieve zorg aanbieden.

Naast de standaard taken van een mondhygiënist hechten we ook veel waarde aan het verzorgen van het melkgebit en willen we samen met de kinderen en hun ouders/verzorgers een positieve bijdrage leveren aan een goede mondhygiëne waar kinderen nu en in de toekomst profijt van kunnen hebben.

Met onze kennis en ervaring hebben we veel patiënten van hun angst voor tandheelkundige behandelingen kunnen verhelpen. Vindt u een bezoek aan een mondhygiënist of tandarts spannend en stelt u een bezoek te lang uit, dan kan dit gevolgen hebben voor uw mondgezondheid. Wij nemen de tijd voor u en kunnen u met veel aandacht en toewijding helpen om uw angst te overwinnen.

Veldmaarschalk Montgomeryweg 23 A, 3769 BG Soesterberg

+31 6 45663802
(WhatsApp ook mogelijk)

Telefonisch bereikbaar van Ma – Vrij van 8:00 – 17:00